Appel is een populaire vrucht:
Dezi vrucht
Met een extreem rijke voedingswaarde en staat bekend als de “King of Fruits”.
De voeding van Apple is uitgebreid en uitgebalanceerd, en het eten van appels kan de meeste voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft aanvullen.
Appel bevat een biologisch actieve stof: appelpolyfenolen. Appelpolyfenolen zijn een natuurlijke antioxidant die schadelijke vrije radicalen effectief kan verwijderen, cellen kan beschermen en het verouderingsproces van cellen kan vertragen.
Regelmatige consumptie van appels is zeer gunstig voor de gezondheid van cellen.
Met gezonde cellen worden spieren en huid elastischer en veerkrachtiger, worden rimpels verminderd en ziet u er jonger uit.
Het is vermeldenswaard dat de appel met water wordt gespoeld en de appel met de schil wordt gegeten.
Appelschil bevat ursolinezuur. Ursolzuur is een soort triterpeenverbinding, die een duidelijke antioxiderende functie heeft en goede anti-verouderings- en antioxiderende effecten op de huid heeft.
Zoals het spreekwoord zegt, kan het eten van een appel per dag je er tien jaar jonger uit laten zien.